Digital strategi

Digital strategi

SoME og nyhedsbreve. De digitale platforme er i dag helt centrale i en god kommunikationsstrategi. Sociale medier er et godt sted at skabe kontakt, og nyhedsmails er oplagte, når eksisterende kunder og relationer skal plejes. Lyndgaard Media hjælper med at skabe overblik over, hvilke kanaler der passer bedst til netop din fortælling, og i samarbejde med dig skaber vi det helt rette indhold.

Nyhedsbreve

Lad Lyndgaard Media formidle dine historier, ydelser og dit univers med nyhedsbreve. Det kan være for at holde kontakten med dine eksisterende kunder og opretholde loyalitet. Det kan også være til dine ansatte, så du bedre kan informere, styre og holde sammen på organisationen. Jeg bruger MailChimp og fokuserer på at nyhedsbreve skal være æstetiske og brugervenlige, og at de for alt i verden ikke må opfattes som spam.

SoMe

Det er ikke svært at oprette en profil på Facebook, men hvilke historier vil du fortælle på dine sociale platforme, hvor langt og hvor ofte? Tiden og opfindsomheden kan løbe op, og mange virksomheder forsømmer deres tilstedeværelse på sociale medier. Jeg kan hjælpe dig med en overordnet strategi og planlægning af de historier, du vil formidle. Der er forskellige værktøjer, jeg kan introducere dig til, så opgaven bliver mere overskuelig og mindre tidskrævende.

Hjemmeside og SEO

Trænger din hjemmeside til den helst store renovering, eller er der blot brug for, at den nuværende får lidt kærlighed og SEO-optimering. Jeg tilbyder at stå for relanceringen af dit www-univers i samarbejde med min faste SEO-samarbejdspartner.

Video

Video er engagerende og effektivt, når I skal kommunikere jeres budskaber og værdier – både internt og eksternt. Lyndgaard Media kan hjælpe i hele processen fra idéudvikling til produktion, både i forhold til mindre film med testimonials til SoME til større præsentationsfilm.

stine@lyndgaardmedia.dk

+45 23361036