PR-resultater

PR-resultater

Redaktionel omtale i de rigtige medier giver din virksomhed synlighed og troværdighed. Det får flere kunder i butikken, og det bliver nemmere at tiltrække dygtige medarbejdere. Med min hjælp undgår du, at din pressemeddelelse strander i indbakken. Kontakt mig og lad os sammen lægge en strategi for, hvordan vi får synliggjort dine budskaber bedst muligt. Se her nogle eksempler på mit PR-arbejde.

Cathrine Raben Davidsen hos Collaborations

Jeg stod for PR, da Cathrine Raben Davidsen udstillede hos Collaborations. Det blev til store interviews i RUM, IN, Magasinet Kunst og Kristeligt Dagblad – samt flotte anmeldelser i Berlingske og Jyllands Posten.

Skærmbillede 2021-02-10 kl. 16.21.01
IMG_6159

Udgivelse af Brask Studio Visit 6

Da Jens-Peter Brask udgav den sjette bog i serien Brask Studio Visit sørgede jeg for flot omtale i form af 6 sider i Børsen Pleasure og 11 sider i magasinet Dossiere..

Udsmykning af Valby Hallen

Valby Hallen fik nyt look, da en række danske kunstnere farvelagde de grå betonmure. Jeg sørgede for pressedækningen, som blev omfattende: Stor artikel i Kristeligt Dagblad og Børsen, anmeldelse i Berlingske og omtale i Politiken. Desuden fortalte Kulturmonitor, Heatbeats, Dinavis.dk, Børn i Byen og TV2Lorry om projektet.

Kyne Bernstorff i P1 Eftermiddag

Kyne Nislev Bernstorff udstillede for først gang i Danmark i sommeren 2020, og jeg hjalp hende med PR. Randes Amtsavis og DinAvisRanders bragte store portrætter af Kyne, og P1 Eftermiddag sendte 10 minutters interview med Kyne om hendes udstilling og syn på Black Lives Matter.

Michael Kvium-udstilling hos Nils Stærk

“Hvad nu, lille domme diller?” Sådan skrev Politiken i en fin anmeldelse af Michael Kviums udstilling hos Nils Stærk Gallery, hvor jeg stod for PR-indsatsen. TV2Lorry bragte et længere indsalg med flotte optagelser fra udstillingen, som også fik fornem omtale i Kristeligt Dagblad og i Berlingske.

Skærmbillede 2021-02-23 kl. 21.08.49
Skærmbillede 2021-02-23 kl. 21.09.12

Udgivelse af 2030 NOW

Da de 17 verdensmål udkom som en coffee table book, sikre jeg pressedækning på en række platforme – fra Alt for Damerne til News&co på TV2 News.

Skærmbillede 2021-02-23 kl. 21.23.12
Skærmbillede 2021-02-23 kl. 21.22.53

CoBrA i Go' Morgen Danmark

Den verdensberømte danske kunstnergruppe CoBrA blev vakt til live i Go’ Morgen Danmark, da Thomas Asbæk gæstede tv-studierne. Med sig havde han en række af de værker, han udstillede hos Collaborations.

Autentisk Lederskab i Børsen

Autentisk Lederskab har jeg hjulpet med en række kommunikationsopgaver: SoMe og nyhedsbreve. Jeg hjalp også med denne omtale i Børsen.

Autentisk Lederskab i Børsen

Autentisk Lederskab har jeg hjulpet med en række kommunikationsopgaver: SoMe og nyhedsbreve. Jeg hjalp også med denne omtale i Børsen.

Kontakt mig for en snak eller et uforpligtende tilbud