PR-cases

PR-resultater

Redaktionel omtale i de rigtige medier giver din virksomhed synlighed og troværdighed. Det får flere kunder i butikken, og det bliver nemmere at tiltrække dygtige medarbejdere. Med min hjælp undgår du, at din pressemeddelelse strander i indbakken. Kontakt mig og lad os sammen lægge en strategi for, hvordan vi får synliggjort dine budskaber bedst muligt. Se her nogle eksempler på mit PR-arbejde.

Cathrine Raben Davidsen hos Collaborations

Jeg stod for PR, da Cathrine Raben Davidsen udstillede hos Collaborations. Det blev til store interviews i RUM, IN, Magasinet Kunst og Kristeligt Dagblad – samt flotte anmeldelser i Berlingske og Jyllands Posten.

Skærmbillede 2021-02-10 kl. 16.21.01
IMG_6159

Udgivelse af Brask Studio Visit 6

Da Jens-Peter Brask udgav den sjette bog i serien Brask Studio Visit sørgede jeg for flot omtale i form af 6 sider i Børsen Pleasure og 11 sider i magasinet Dossiere..

Udsmykning af Valby Hallen

Valby Hallen fik nyt look, da en række danske kunstnere farvelagde de grå betonmure. Jeg sørgede for pressedækningen, som blev omfattende: Stor artikel i Kristeligt Dagblad og Børsen, anmeldelse i Berlingske og omtale i Politiken. Desuden fortalte Kulturmonitor, Heatbeats, Dinavis.dk, Børn i Byen og TV2Lorry om projektet.

Michael Kvium-udstilling hos Nils Stærk

“Hvad nu, lille domme diller?” Sådan skrev Politiken i en fin anmeldelse af Michael Kviums udstilling hos Nils Stærk Gallery, hvor jeg stod for PR-indsatsen. TV2Lorry bragte et længere indsalg med flotte optagelser fra udstillingen, som også fik fornem omtale i Kristeligt Dagblad og i Berlingske.

Skærmbillede 2021-02-23 kl. 21.08.49
Skærmbillede 2021-02-23 kl. 21.09.12

Udgivelse af 2030 NOW

Da de 17 verdensmål udkom som en coffee table book, sikre jeg pressedækning på en række platforme – fra Alt for Damerne til News&co på TV2 News.

Skærmbillede 2021-02-23 kl. 21.23.12
Skærmbillede 2021-02-23 kl. 21.22.53

CoBrA i Go' Morgen Danmark

Den verdensberømte danske kunstnergruppe CoBrA blev vakt til live i Go’ Morgen Danmark, da Thomas Asbæk gæstede tv-studierne. Med sig havde han en række af de værker, han udstillede hos Collaborations.

Autentisk Lederskab i Børsen

Autentisk Lederskab har jeg hjulpet med en række kommunikationsopgaver: SoMe og nyhedsbreve. Jeg hjalp også med denne omtale i Børsen.